KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller tilbakemelding, vi hjelper deg gjerne.

Trenger du hjelp med en eksisterende ordre på din Ticketmaster-konto?
    Hvis du allerede har kjøpt billetter hos oss, kontakt oss direkte via ordren som ligger på brukerkontoen din.

Klikk på knappen nedenfor, logg deg inn og velg ordren du trenger hjelp med. Trykk deretter på «Trenger du hjelp med denne bestillingen?» nederst på siden.

Har du ikke en ordre på din brukerkonto, men ønsker å kontakte oss?
    Hvis du har et spørsmål til oss som ikke omhandler en eksisterende ordre, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen nedenfor, husk å legge inn eventuell arrangementsdato!

Chat med oss!

Åpningstider kundsenter
    Kundesenteret er stengt helg og helligdager.

Merk! Har du spørsmål samme dag som arrangementet, eller dagen før, anbefaler vi å kontakte spillestedet (evt. spillestedets billettkontor) direkte dersom du ikke rekker å motta svar fra oss. Sjekk også nettside og/eller Facebook event for arrangementet, i fall du kan finne svar på det du lurer på der.